Nyheter

Vinnare Hittaut Seven Summits

vinnare seven sum vinnare seven sum
Det har varit stor Hittaut-aktivtiet under folkhälsoveckan i Ovanåker. Många har passat på att hitta ut till våra nya Seven Summit-checkpoints. Hela 96 personer har hunnit registera checkpoint 127 på Nabbabergets topp under veckan! Riktigt skoj!

Succé för våra SEVEN SUMMITS!

Under Folkhälsoveckan släppte vi sju helt nya checkpoints som vi hoppades kunde skapa lite extra folkhälsa och motion under veckan. Och som ni varit ut och letat checkpoints! Hela 96 personer tog checkpoint 127 på Nabbabergets topp under veckan.

folk

Vinnare pris från Folkhälsa, Ovanåker

Bland alla som tog minst TVÅ toppen-checkpoints under förra veckans Folkhälsovecka lottades det ut speciella priser och nedan presenteras vinnarna. Vi tackar Folkhälsa, Ovanåkers kommun för gott samarbete!

Väst

IngMarie Olsson

T-shirt

Patric Palm

Mugg

Barbro Wallström

Dags för slutspurt - projektet avslutas 3 oktober

Totalt sett är det många som tagit checkpoints i Ovanåkers kommun, men vi saknar ännu ca 10 000 checkpointregistreringar för att nå upp till förra årets toppnotering! Antalet deltagare har vi redan passerat - vilket är väldigt skoj! 

Och än finns det tid kvar att komma ikapp förra årets rekordsiffror. Projektet pågår till 3 oktober.

Så passa på att leta checkpoints i det fina höstvädret! Och glöm inte att lägga in era koder tom 3 oktober. Totalt finns nu alltså 133 checkpoints att leta!

stat 20 sept21

sevensummits4


ALLA 133 checkpoints sitter ute tom 3 oktober då årets projekt avslutas.

Stöd gärna Hittaut Ovanåker via swish 123 113 25 21. Alla bidrag är välkomna.

swishbanner ovanåker