Nyheter

Vinnare slutdragning 2022

11624 11624
Vi kan nu summera ytterligare ett år av Hittaut Ovanåker - det sjätte i ordningen! Inget deltagarrekord i år, men fortsatt mycket stort intresse för Hittaut Ovanåker. Totalt har vi haft 1329 aktiva deltagare detta år, som tillsammans tagit 42755 checkpoints. Bra jobbat alla! Här nedan kan ni se vilka som vunnit pris i vår stora slutdragning.

Fortsatt stort intresse för för Hittaut Ovanåker

Årets Hittaut-projekt är till ända och det har blivit dags att summera den sjätte säsongen i ordningen. Totalt har vi haft 1329 aktiva deltagare detta år, som tillsammans tagit 42 755 checkpoints. Det betyder i snitt 32 checkpoints / deltagare. Bra jobbat allihopa och kul att även årets projekt varit uppskattat och genererat massor av friskvårdstimmar för kommunens invånare och besökare.

Vi kan också se att de mest besökta checkpointsen finns i Alfta där nummer 7 vid Ica Alftahallen varit den populäraste, följt av nr 6 Alfta Korpen och Nr 10 Linbageriet.

stats2022

Hittaut har alltså blivit en stor succé bland Ovanåkersborna även under detta sjätte år som projektet har genomförts. Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser som deltagarna upptäckt tack vare projektet.

Skolutmaning / Företagsutmaning

Här har vi lite jobb kvar att göra för att få all statistik rätt och därmed få fram ett resultat. Vi återkommer i nästa vecka med detta och hoppas att ni kan hålla er till tåls så länge.

Vinnare/priser slutdragning

Vi har nu även dragit vinnare i vår slutdragning...Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna så att alla kan hämta sina priser i tid. Alla vinnare har fått ett mail med instruktioner... Kom ihåg att hämta ut din vinst senast 1 december 2021! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.


 

knåda

icakasse

coop

sportbolaget

balezziaintouchVinnare Knåda presentkort 3000 kr (hämtas på Knåda sport)

  • Erica Tynong

Matkasse Ica Edsbyhallen (hämtas Ica Edsbyhallen tidigast måndag 10/10)

  • Victoria Olsson

Matkasse Coop Edsbyn (hämtas Coop Edsbyn tidigast måndag 10/10

  • Zsófia Johnson

Presentort 500 kr,  InTouch massage, Edsbyn (kontakta InTouch massage för att göra upp om bokning/presentkort. Magnus Jonsäll, jonsall2@hotmail.com)

  • Ola Domanders
  • Mikael Ekström

Massage Balezzia, Alfta - 500 kr (kontakta Balezzia för att göra upp om bokning/presentkort. Christin, info@balezzia.se)

  • Leif Hallberg
  • Agnetha Hansgårdh

Strumpor Sportbolaget hämtas hos Sportbolaget, Edsbyn

  • Angelina Axelsson
  • Christina Lindsmyr
  • Joar af Ekenstam  


Stort grattis till alla våra vinnare! Och bra jobbat alla ni andra som också letat checkpoints under året!

Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

STORT TACK!

Vi vill på detta sätt passa på att tacka alla våra deltagare, sponsorer, samarbetspartners och våra ideella arrangörsföreningar som tillsammans skapat Ovanåkers största friskvårdsprojekt! Tack!

Stötta vårt projekt - förslagsvis 1 kr/tagen checkpoint!?

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Vi hoppas nu att ni som deltagare vill stötta upp oss med ett valfritt SWISH-bidrag! Så att vi kan rita nya kartor och bli ännu bättre till nästa år!

Förslagsvis swishar du in 1 kr/tagen checkpoint!? Eller varför inte 50 kr för Ovanåkers största och mest detaljerade karta som räckt hela året? 

Och swishar du 500 kr så får du ditt namn på en checkpoint till nästa år! Kontakta ovanaker@hittaut.nu i så fall, så att du även får chans att påverka var den ska sitta. Först till kvarn...


ovanaker swish