Nyheter

Vinnare i vår månadsdragning 1 augusti

vinnare månadsdragning vinnare månadsdragning
Juli har nu passerat och vi har återigen dragit vinnare av fina priser från våra samarbetspartners. Ni vet väl att varje checkpoint som registreras ger en vinstchans i varje dragning! Så förutom motion och frisk luft finns ytterligare en god anledning att lägga in varje checkpoint ni tar via app eller hemsida.


statistikjuli

historikovanåker

Tre månader av 2020 års Hittaut-projekt har nu passerat och vi kan redan konstatera att vi slagit rekord i både antalet deltagare samt antalet checkpoints! Intresset för vårt projekt har varit helt fantastiskt hittills och vi hoppas att det ska bestå under resten av sommaren och hösten.

Varje månad drar vi vinnare bland er som registrerat checkpoints via hemsida och app. För varje checkpoint du tar har du en vinstchans i våra dragningar. Här nedan ser du de lyckliga vinnarna samt vilka priser man vunnit. Alla vinnare har meddelats personligen via mail med instruktioner om hur man hämtar ut priset. Tror du att kanske vunnit, men inte fått detta mail? Kontrollera spam-filtret och hittar du inget där - hör av dig till: ovanaker@hittaut.nu om du tror att du är en av vinnarna (kan ju finnas fler med samma namn!?)


VINNARE 1 AUGUSTI MÅNADSDRAGNING - HITTAUT 2020

Brandfilt, Dina försäkringar

Greta Jönsegård

Lena Isaksson 

Catrin Ivarsson 

Åsa Olsson 

Per Olsson


Presentkort Edsbyns köpmän

Josua Axelsson


Sportbolaget strumpor

Engla Kiltorp

Tristan Maag 

Olle Wälås


Matkasse Coop, Edsbyn

Sandra Säll Jonsson

Ställning i våra utmaningar 1 augusti 2020

Ni vet väl att vi även kommer kora vinnare i våra friskvårdsutmaningar - dels i vår Skolutmaning, men även i vår Företagsutmaning - där vi utser kommunens friskaste och flitigaste företag samt skolklass i slutet av vårt projekt.

Är du anställd på något av dessa företag? Eller går du i en skolklass i kommunen? Kom då ihåg att uppdatera ditt konto med rätt inställning för företag/skola så att varje checkpoint du tar även genererar 1 poäng till företaget/skolan. Följ sedan utmaningarna via topplistorna här på hemsidan...


friskvårdsutmaningenjuli


skolutmaningenjuli

Nästa dragning 1 september - slutdragning efter avslutningen den 4 oktober

Den 4 oktober avslutas årets projekt och därefter är det dags för dragning igen! Då är det vår stora slutdragning där vi bland annat delar ut ett presentkort på 3000 kr från Knåda sport! Så vann du inget denna gång får du en ny chans då varje månad fram tom oktober! Det enda du behöver göra är att registrera in dina tagna checkpoints på ditt Hittaut-konto!

Vi vill även passa på att tacka alla våra sponsorer som bidragit med ekonomiskt stöd och fina priser! 
Vill du också sponsra Hittaut? Tveka inte att höra av dig till ovanaker@hittaut.nu


edsbyn köpmän
dina brandfilt

coop