Nyheter

Vinnare i vår månadsdragning 1 september

månadsdragningsvinnare månadsdragningsvinnare
Sommaren har nu passerat och vi har återigen dragit vinnare av fina priser från våra samarbetspartners. Ni vet väl att varje checkpoint som registreras ger en vinstchans i varje dragning! Så förutom motion och frisk luft finns ytterligare en god anledning att lägga in varje checkpoint ni tar via app eller hemsida.


statistikaug

hittautstatsaug2

Fyra månader av 2020 års Hittaut-projekt har nu passerat och vi har nu bara EN MÅNAD KVAR! Tänk vad tiden går fort när man har roligt... 

Intresset för vårt projekt har varit helt fantastiskt hittills och vi hoppas att det ska bestå under resten av hösten! Passa på att Hittaut nu när sommaren tar paus och höstens alla färger tar över. Dessutom är skogens skafferi fyllt till bredden med lingon, blåbär och nu även svamp! 

Vinnare i vår månadsdragning

Varje månad drar vi vinnare bland er som registrerat checkpoints via hemsida och app. För varje checkpoint du tar har du en vinstchans i våra dragningar. Här nedan ser du de lyckliga vinnarna samt vilka priser man vunnit. Alla vinnare har meddelats personligen via mail med instruktioner om hur man hämtar ut priset. Tror du att kanske vunnit, men inte fått detta mail? Kontrollera spam-filtret och hittar du inget där - hör av dig till: ovanaker@hittaut.nu om du tror att du är en av vinnarna (kan ju finnas fler med samma namn!?)

VINNARE 1 SEPTEMBER MÅNADSDRAGNING - HITTAUT 2020

Brandfilt, Dina försäkringar 

Ingela Lundin
Josefin Anderson
Maria Petersson
Malin Lindberg
Björn Edvardsson

Presentkort Edsbyns köpmän 

Maja Hellström

Sportbolaget strumpor 

Thelma Korselius
Robin Kring Norman
Lilja Kopparmalms

Matkasse Coop, Edsbyn 

Stefan Persson

Vinnare av boken Hälsinglands flora

Vi har även korat vinnare i vår fototävling där man skulle besöka botaniska checkpoints och skicka in sina bilder. Vinnare av boken blev Cia Wikman. Grattis! 

Ställning i våra utmaningar 1 september 2020

Ni vet väl att vi även kommer kora vinnare i våra friskvårdsutmaningar - dels i vår Skolutmaning, men även i vår Företagsutmaning - där vi utser kommunens friskaste och flitigaste företag samt skolklass i slutet av vårt projekt.

Är du anställd på något av dessa företag? Eller går du i en skolklass i kommunen? Kom då ihåg att uppdatera ditt konto med rätt inställning för företag/skola så att varje checkpoint du tar även genererar 1 poäng till företaget/skolan. Följ sedan utmaningarna via topplistorna här på hemsidan... Kämpa på nu sista månaden! 

I vår Skolutmaning är det tex de 5 bästa skolklasserna som premieras - så där finns goda chanser att komma in på vinstlistan - även om man ännu inte kommit igång i klassen och letat checkpoints! 


friskvårdaug


skolutmaningaug

Nästa dragning är slutdragning efter avslutningen den 4 oktober

pågår4okt

Den 4 oktober avslutas årets projekt och därefter är det dags för dragning igen! Då är det vår stora slutdragning där vi bland annat delar ut ett presentkort på 3000 kr från Knåda sport! Så vann du inget denna gång får du en ny chans då varje månad fram tom oktober! Det enda du behöver göra är att registrera in dina tagna checkpoints på ditt Hittaut-konto!

Vi vill även passa på att tacka alla våra sponsorer som bidragit med ekonomiskt stöd och fina priser! 
Vill du också sponsra Hittaut? Tveka inte att höra av dig till ovanaker@hittaut.nu


edsbyn köpmän
dina brandfilt

coop