Nyheter

Skärmjakt med Checkpoint#200

Sandviken chp 156 Järbo Hembygdsgård och Kungsberget.jpg Sandviken chp 156 Järbo Hembygdsgård och Kungsberget.jpg
Checkpoint#156 vid hembygdsgården i Järbo, med vy mot Kungsberget. Foto: Mats Helgesen.
Sista chansen för registrering av Checkpoint#200

Hittaut Sandvikens Checkpoint#200 finns inte redovisad på papperskartan eller i appen. Denna checkpoint finns endast tillgänglig vid tre tillfällen under säsongen i samband med Skärmjakten. Det tredje och sista tillfället är vid Järbo OK:s Skärmjakt torsdag 6 augusti.

Skärmjakterna är träningstävlingar som ordnas varje vecka under säsongen. På grund av Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning sker vissa förändringar av arrangemanget för Skärmjakten 2020.

Skärmjakten i Järbo startar vid vindskyddet väster om gamla IP (vid checkpoint#161). Följ snitslar från Gullhedskolan i Järbo.

I år kommer alla banor finnas tillgängliga under en hel vecka och det utförs ingen tidtagning. Vid Skärmjakten i Järbo den 6 augusti erbjuds sex olika banor med varierande längd och svårighetsgrad. Hittauts checkpoint#200 finns placerad vid någon av kontrollerna på respektive bana. OBS! För dig som kanske aldrig deltagit på ett orienteringsarrangemang kommer vi ha extra funktionärer på plats vid Skärmjakten i Järbo, torsdag 6 augusti kl. 18:00 till 19:00 för att hjälpa till med Hittaut.

Kartor och banor kommer sedan finnas tillgängliga vid vindskyddet samt för utskrift från veckansbana.se (område Gästrikland), från torsdag 6 augusti kl 18:00 till onsdag 12 augusti kl. 12:00.

Observera att detta är sista möjligheten att registrera Checkpoint#200 under Hittaut-säsongen 2020.

Tänk på att vi håller avstånd mellan varandra!

Läs mer om Skärmjakten i Järbo: Info om Skärmjakt och Checkpoint#200 vid Skärmjakt i Järbo 6 augusti.pdf
Skribent: Karin Johansson