Nyheter

Flitiga deltagare i Strängnäs Kommun!

Kartbild Mariefred Kartbild Mariefred
Vi har fått en härlig start i kommunen. Fler deltagare och fler registrerade checkpoints, än genomsnittet i Sverige, statistiken talar sitt tydliga språk.

Till och med den 17 april, drygt 2 veckor efter starten, har ca 450 deltagare registrerat sig i Strängnäs Hittaut. Bara det är nära dubbelt så många som hela förra säsongen 2020 (de 2 månader som Hittaut pågick).

Hittills har sammanlagt ca 12500 registreringar av checkpoints gjorts av 450 deltagare, det ger ett snitt på nära 28 registreringar per person.

I Sverige genomförs Hittaut på 87 orter, och tittar vi på motsvarande siffror som ovan, exkluderat Strängnäs andel, blir snittet för landet ca 22 registreringar per deltagare.

Även om vi tittar på antalet registrerade utövare, är det fler i Strängnäs än landet i snitt: 450 deltagare hos oss, jämfört med ca 15000 deltagare i landet fördelat på 86 orter = ca 175 utövare per ort.

Hjälp till att ligga kvar på dessa fina siffror i jämförelse med snittet i landet! Fortsätt orientera dig fram till de checkpoints du har kvar, sprid kännedomen om Hittaut, berätta för de som inte känner till Hittaut vad det går ut på och tala om var de kan hitta en gratis karta: ICA Supermarket i Åker, ICA Torghallen i Mariefred, First Class Gym både i Mariefred och Strängnäs, Kommunhuset, Multeum, Akademibokhandeln i Präntaren samt Intersport i Solberga.

Följ gärna med i statistiken själv, du finner den längst ned på startsidan.

Skribent: Thomas Pettersson