Nyheter

Nu är Hittaut i Advent slut, tack för årets säsong

Nu är även Hittaut i Advent över! De sista priserna i Hittaut Advent i Strängnäs har nu lottats ut och vinnarna meddelats per mail. Grattis till er och stort tack till prissponsorerna Strengnäs tidning och First class gym Strängnäs. I detta projekt har Hittaut Strängnäs samarbetat med Mitt Strängnäs, roligt att så många har deltagit. Nu pågår redan planeringen för Hittaut 2022 i Strängnäs kommun. Med start i april planeras för checkpoints i fyra kommundelar: Strängnäs, Mariefred, Åker

De sista priserna i Hittaut Advent i Strängnäs har nu lottats ut och vinnarna meddelats per mail. Grattis till er och stort tack till prissponsorerna Strengnäs tidning och First class gym Strängnäs. I detta projekt har Hittaut Strängnäs samarbetat med Mitt Strängnäs, roligt att så många har deltagit. 

Nu pågår redan planeringen för Hittaut 2022 i Strängnäs kommun. Med start i april planeras för checkpoints i fyra kommundelar: Strängnäs, Mariefred, Åker samt ett område som inte helt är spikat ännu. VÄLKOMNA TILLBAKA DÅ!

Säsongen 2021 är nu till ända och vi tackar för ett stort intresse och deltagande!