Vinstdragning

Registrera och vinn !

Du har chansen att vinna fina priser varje månad under hittaut-perioden, totalt sex tillfällen. Allt du behöver göra är att registrera dig och dina checkpoints. Ju fler registrerade checkpoints ju större chans att vinna. 

Vid varje vinstdragning har du chansen att vinna presentkort, värde 500 kr, hos City Trollhättan.

Vi meddelar vinnarna via email. Kontrollera att din email-adress är korrekt.

Vinstdragningar varje månad

Datum då månadsvinnare utses:

  • 1:a vinstdragningen 31 maj
  • 2:a vinstdragningen 30 juni
  • 3:e vinstdragningen 31 juli
  • 4:e vinstdragningen 31 augusti
  • 5:e vinstdragningen 30 september
  • 6.e vinstdragningen 10 oktober

ODEN

Tävlingsregler

Vår vinstpartner

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 31 maj deltar däremot i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 

Vid första vinstdragningen är alla med som har registrerat minst 10 checkpoints, vid andra vinstdragningen är alla med i dragningen som registrerat minst 20 checkpoints osv. Vid sjätte och sista vinstdragningen är alla med som registrerat minst 60 checkpoints. 

Alla vinnare kommer att presenteras här på vår webbplats, under Nyheter, men även på TSOK Facebook. Vill du inte att ditt namn publiceras så ange ett alias under Dina Uppgifter.

Priser kommer du att kunna hämta hos Trollhättan SOK Skidstugan i Trollhättan

ODEN

Våra partners