Vinstdragningar

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett Hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett Hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt Hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett Hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Våra vinstsponsorer

Fritidsforum,  Friskis & Svettis, Pressbyrån Torp köpcentrum och Kultur och Fritid Uddevalla kommun

Vinstdragningsdatum

Vinstdragningar sker 16 maj, 1 augusti och 1 oktober. Vid dragningen 16 maj krävs minst 20 tagna checkpoints och 1 augusti krävs minst 40 tagna checkpoints. Vid vinstdragningen 1 oktober behöver du ha tagit 60 checkpoints för att ha vinstchans.


VINNARE 2022 VID DRAGNING 16 maj

En strandstol på Fritidsforum 

Sven-Åke Lindgren

Karin Mossberg

Lena Rehnberg

Claes-Åke Johansson

Jörgen Olsson

Grattis! Vinnarna är meddelade via epost


VINNARE 2022 VID DRAGNING 1 augusti

Fem vinnare får 2 st handdukar var från Friskis och Svettis, Uddevalla och en vinnare får 1 st presentkort på 200 kr från Pressbyrån på Torp

Nadja Sorvali

Emilia Hedlund

Ann Johansson

Elisabeth Gramatkovski

Odd Ohlsson

Åsa Liljenberg

Grattis! Vinnarna är meddelade via epost

VINNARE 2022 VID DRAGNING 1 oktoberGrattis! Vinnarna är meddelade via epost.

 
PRISER

PRISERNA 2022 ÄR SPONSRADE AV:

  • Fritidsforum
  • Pressbyrån på Torp
  • Friskis & Svettis
  • Kultur och Fritid, Uddevalla kommun

Våra partners