Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!
Svensk Orientering logotyp
04.05.2022

Kaisa Rooba återvänder som ledare till U25-Camp

Orientering
Förra året var Kaisa Rooba en av deltagarna på U-25 Camp. Nu återvänder hon som ledare. - Det var en fantastisk gemenskap förra året.

I år kommer U25-Camp tillbaka till Idre Fjäll. Lägret riktar sig till alla mellan 17-25 år som tycker om orientering och vill spendera en vecka i fjällen.    

- Förra året hade vi en fantastisk gemenskap. Man kunde styra upplägget och välja vad man ville göra. Jag gick utbildningsspåret med inriktning på banläggning, då kunde jag utbilda mig på förmiddagen och träna under eftermiddagen, berättar Kaisa.  

På lägret finns det möjlighet för deltagarna att skräddarsy vad de vill göra utifrån deras egna intressen. Det är ett smörgåsbord av träningar, utbildningar och sociala aktiviteter. I år finns det även ett nytt utbildningsspår.  

- Det nya utbildningsspåret handlar om ledarskap och barnträning. Likt förra året kommer det även erbjudas utbildning inom kartritning och banläggning. För varje utbildning finns  unga ledare på plats som är insatta i ämnena och vill inspirera deltagarna, berättar Kaisa.  

För de som är mer sugna på träning finns det fantastiska möjligheter på Idre Fjäll. Det finns ett antal träningar att välja mellan både till fots eller på MTB. För de som vill tävla går det att kombinera lägret med Idrefjällveckan. 

 - U25-Camp skapar förutsättningar för att kunna engagera sig i föreningar i framtiden. Det finns inga krav på förkunskaper utan vi kommer försöka inspirera så mycket som möjligt så deltagarna känner att de har en bra grund att stå på om de vill engagera sig i föreningslivet, säger Kaisa.  

Missa inte att anmäla er till U25-Camp på Idre Fjäll 26 juni -1 juli. Anmälan stänger 15maj.  

Anmälan: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/15462 

Inbjudan: 
https://www.svenskorientering.se/globalassets/svenska-orienteringsforbundet-u25-camp/dokument/inbjudan_u25-camp_2022_gul.pdf 

RELATERADE NYHETER

Omstarten 25manna 2022
Video: Guide till förslaget om ny distriktsindelning
Gustav Bergman, Noel Braun och Nils van der Poel med glada miner utanför stuga.
van der Poel inspirerar Orienteringslandslaget
Gruppbild med Hanna Lundberg, Karolin Ohlsson och Johanna Ridefelt.
Garmin förlänger samarbetet som förbundspartner
Fler nyheter