Svensk Orientering logotyp
10.03.2022

Landshypotek Bank finns nu på landslagskläderna

Orientering
Landshypotek Bank har ökat sitt engagemang i Svenska Orienteringsförbundet. Inför denna säsong kommer Landshypotek Banks logotyp exponeras på landslagskläderna.

Sedan tidigare är Landshypotek Bank huvudpartner till friskvårdssatsningen Hittaut och förbundspartner till Svenska Orienteringsförbundet. Nu är Landshypotek Bank även förbundets premiumpartner och kommer finnas på landslagets kläder.

Landshypotek Bank är specialiserad på lån till lantbrukare och skogsägare, men riktar sig även till villaägare över hela landet. Banken ägs av cirka 36 000 lånekunder inom skog och jord.

- I snart 200 år har våra ägare brukat och vårdat skog och mark. Det är ju också orienterarnas arena. Så för oss känns det naturligt att också vara med i ett större sammanhang när det gäller orientering, säger Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Från och med nu kommer Landshypotek Banks logotyp synas på landslagskläderna.

Det känns jättekul, vi är en växande aktör för en bredare allmänhet och vi ser det här som en möjlighet för oss, säger Tomas Uddin.

Från Landshypotek Bank ser man orienterare som goda förebilder och bärare av bankens varumärke.

- Det är ofta medvetna och jordnära personer som är experter på att röra sig i skog och mark, våra ägares såväl som elitidrotternas arbetsplats. Vi ser också att det finns en respekt för skog och mark bland orienterarna, säger Tomas Uddin.

Från Svenska Orienteringsförbundets sida är man väldigt glad över det utvidgade samarbetet.

Samarbetet med Landshypotek Bank har varit fantastiskt bra sedan första dagen de klev in i Svenska Orientering. Jag är oerhört tacksam och glad för deras engagemang. Jag ser fram emot ett starkt 2022 för Svensk orientering och Landshypotek Bank, säger Fredrik Tanfara, Marknads- och försäljningschef, Svenska Orienteringsförbundet.

Vill du bli partner till Svenska Orienteringsförbundet, kontakta Fredrik Tanfara: fredrik.tanfara@orientering.se

Läs mer om Landshypotek Bank 

RELATERADE NYHETER

eTAPP ETT ORINGEN 2024
Tove Alexandersson och Emil Svensk vinnare av etapp 1 på O-Ringen Smålandskusten
Ps4cduolmbi
O-Ringens invigning & Bagheerastafetten
Grövelsjön
Unikt Ultralång-SM i vildmark väntar i augusti
Fler nyheter