Svensk Orientering logotyp
31.05.2015

Tjällmo-Godegård bjöd på genrep inför EM

Mountainbikeorientering
Efter regn kommer solsken. Tjällmo-Godegårds OK bjöd på en fin helgavslutning med en medeldistans ingående i Svenska cupen som ett sista genrep inför EM i Portugal om en dryg vecka.

Laddade damjuniorer ser fram emot EM

Platsen överst på prispallen i damjuniorklassen har tydligen prenumererats av Kajsa Engström, OK Kåre. Nu utmanades hon närmast av Rebecka Hylander, Nyköpings Ok och Erica Olsson, OK Djerf. Både Kajsa Engström och Erica Hylander kommer delta på kommande EM men i två olika klasser, junior respektive ungdom. Båda ser fram emot EM och har samma inställning vad gäller förväntningar och förhoppningar. Det gäller att genomföra sitt lopp så man känner sig nöjd och inte har lust att köra om det. Sedan får man se hur långt det räcker.

Fortsatt nya namn på herrjuniorernas prispall

Även under södnagen fick toppen på herrjuniorernas prislista ett delvis nytt utseende. H17-20 klassen har verkligen blivit ett getingbo där många plockar höga poäng i cupen. Vann gjorde Fredrik Norlin, IFK Mora OK före Haningegrabbarna Joakim Skärlén och Emil Andersson.

Ombytta roller i herrarnas seniorklass.

Bland herrrseniorerna blev det återigen en tvekamp mellan Anders Frisk, Attunda OK och Marcus Jansson, Garphyttans IF. Men idag var det Anders Frisk som drog det längsta strået och troligen var det en av de längre vägvalssträckorna som avgjorde.

Ingrids andra raka seger

Ingrid Stengård, IF Sibbovargarna, tog sin andra raka seger i damernas seniorklass, denna gång med Annika Wigren, Lunds OK och Helén Persson, Finspångs SOK närmast bakom.

Här hittar du alla resultat från fjärde deltävlingen i Svenska cupen MTB-O

Här hittar du totalställningen i cupen efter fyra deltävlingar

RELATERADE NYHETER

220720 Masstart Sebastian Svärd Bild 3 Malin Dunfors
Full fart mot EM i Polen - här är MTBO landslaget 2024
Signe Feil, Sundsvalls OK från svenska cupen under 2023
Här är programmet för svenska cupen i MTBO 2024
Rasmus Nordgren cyklar på en stig genom skogen i Haninge.
Nordgren och Gustafsson cupvinnare
Fler nyheter