Svensk Orientering logotyp
14.01.2015

Projektledare för bredd och motion sökes - 15 januari sista ansökningsdag

Orientering
Brinner du för idrottsfrågor kopplade till bredd- och motionsidrott? Vi söker nu en drivande projektledare som vågar tänka nytt, en inspiratör som kan samordna och utveckla de bredd- och motionsaktiviteter som ryms inom svensk orientering.

Svenska Orienteringsförbundet har fått möjlighet att göra en satsning på bredd- och motionsorientering. Vi har redan idag ett antal olika bredd- och motionsaktiviteter, men de behöver samordnas på ett bättre sätt. Satsningen kommer att pågå åtminstone under hela 2015. Därför söker vi nu en projektledare som vill vara med och utveckla Svensk orienterings bredd- och motionsverksamhet.

Vi vill att fler människor ska prova och utöva orientering, världens bästa idrott. Vi vill att fler väljer att vara medlem i en orienteringsförening.

Vi söker dig som har:
- Minst gymnasieutbildning
- Erfarenhet från arbete i en ideell organisation
- Erfarenhet som konsulent med idrottsinriktning
- Erfarenhet från bredd- och motionsverksamhet
- Erfarenhet från arbete i IdrottOnline
- Erfarenhet från orienteringsidrotten

Du kommer att ingå i ett team men behöver även kunna arbeta självständigt. Till projektet kommer även en referensgrupp att vara knuten.

Du är en drivande person som är lite av en nytänkare och vågar tänka utanför boxen. Vi tror att det är viktigt att hitta nya vägar fram utifrån nya trender inom föreningsliv och motionsverksamhet. Som projektledare kommer du att ha en viktig roll att inspirera, motivera och utbilda ledare och föreningar samt vara med och skapa och utveckla hjälpmedel och verktyg för orienteringsföreningarna.

Tjänstens omfattning är deltid, 50 procent. Eventuellt kan den utökas genom att kombineras med andra uppgifter. Placeringen är vid vårt kansli i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2015 och ansökan skickas till: Svenska Orienteringsförbundet, Susanne Söderholm, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm.

Upplysningar om tjänsten som projektledare lämnas av:
Susanne Söderholm, susanne.soderholm@orientering.se, 0769-46 96 65
Niklas Wrane, niklas.wrane@orientering.se, 010-476 53 67
Lars Greilert, lars.greilert@orientering.se, 010-476 53 66 (även fackliga frågor)

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter