SOFT inleder samarbete med Nordic Green Energy
15.04.2015

SOFT inleder samarbete med Nordic Green Energy

Orientering
Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy inleder ett samarbete för att värna om det gemensamma intresset: Naturen. Samarbetet innebär att SOFT tar ytterligare ansvar för en långsiktigt hållbar utveckling som sker på naturens villkor.

Tillgången till en levande natur är en grundläggande förutsättning för att orienteringsrörelsen även i framtiden ska kunna bedriva sin idrott. Orienterare har ofta ett stort miljömedvetande och genom Svenska Orienteringsförbundets samarbete med Nordic Green Energy ges nu möjlighet att få naturen att må ännu bättre.

- Orienteringsrörelsen engagerar sig i och tar ansvar för miljön. Samarbetet med Nordic Green Energy innebär att vi ytterligare stärker Svenska Orienteringsförbundets tydliga miljöprofil. Samtidigt får våra 75 000 medlemmar chansen att ställa om till förnybar energi, säger Susanne Söderholm, förbundschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Nordic Green Energy verkar för en hållbar utveckling i samhället. Företaget arbetar enligt den enkla filosofin: enbart grön el, prisvärda elavtal och exceptionell kundservice. Missionen är att hjälpa fler att byta till förnybar energi. Som ett led i detta erbjuder nu Nordic Green Energy alla Svenska Orienteringsförbundets medlemmar och klubbhus förmånliga gröna elavtal helt utan månadsavgift.

- Våra organisationer har ett gemensamt engagemang för en hållbar livsstil. Vi arbetar nu tillsammans för att naturen ska må bättre. Att aktivt välja ett grönt elbolag är en växande trend och idag har 600 000 människor i Norden oss i eluttaget. Målet är nu att få ännu fler att byta till grön el från sol, vind och vatten, säger Jan Inge Johnsen, VD på Nordic Green Energy.

Klicka här för att läsa mer om det förmånliga gröna elavtal som SOFT-medlemmar och klubbhus kan teckna. gron el

 

Nordic Green Energy är Sveriges äldsta gröna elbolag och är idag Nordens ledande leverantör av el från sol, vind och vatten till hushåll, företag och offentlig sektor. Företaget finns representerat i Sverige, Norge och Finland. Läs mer på www.nordicgreen.se

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter