Svensk Orientering logotyp
13.12.2021

Icebug förlänger partneravtal

Orientering
Icebug och orienteringen har mycket gemensamt – inte minst kärleken till skogen. - Det känns fint att fortsätta samarbeta med ett förbund som jobbar för att fler ska vara ute i naturen och röra på sig, säger Marie Thomasson, Icebug.
2001 grundades Icebug i Göteborg. Orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet.
- Icebugs ambition är att våra produkter ska göra det möjligt för alla att kunna röra sig utomhus. Vår målgrupp är allt ifrån farmor till Tove Alexandersson. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med just Tove; världens bästa orienterare. Vi ser en ljus framtid för orienteringen, därför vill vi vara med på den här fortsatta resan, säger Marie Thomasson, kommunikationschef på Icebug.
 
Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet:
- Vi har en klar och tydlig vision om att våra partners skall ha någon form av koppling vår målgrupp, oavsett om det rör sig om en tjänst eller produkt. Jag vill skapa partnerskap där vi får bästa utfall för samtliga involverande, ett win-win. Med Icebug så får vi en svensk klimatpositiv skoleverantör av outdoor- och orienteringsskor som täcker flera behov hos vår målgrupp, men som även används av flera löpare i landslaget. Därför är jag extra glad att vårt fina samarbete fortsätter framåt och att Icebug väljer att vara med på den häftiga resan vi gör i detta nu, säger han.

RELATERADE NYHETER

eTAPP ETT ORINGEN 2024
Tove Alexandersson och Emil Svensk vinnare av etapp 1 på O-Ringen Smålandskusten
Ps4cduolmbi
O-Ringens invigning & Bagheerastafetten
Grövelsjön
Unikt Ultralång-SM i vildmark väntar i augusti
Fler nyheter