Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!
Svensk Orientering logotyp
13.12.2021

Icebug förlänger partneravtal

Orientering
Icebug och orienteringen har mycket gemensamt – inte minst kärleken till skogen. - Det känns fint att fortsätta samarbeta med ett förbund som jobbar för att fler ska vara ute i naturen och röra på sig, säger Marie Thomasson, Icebug.
2001 grundades Icebug i Göteborg. Orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet.
- Icebugs ambition är att våra produkter ska göra det möjligt för alla att kunna röra sig utomhus. Vår målgrupp är allt ifrån farmor till Tove Alexandersson. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med just Tove; världens bästa orienterare. Vi ser en ljus framtid för orienteringen, därför vill vi vara med på den här fortsatta resan, säger Marie Thomasson, kommunikationschef på Icebug.
 
Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet:
- Vi har en klar och tydlig vision om att våra partners skall ha någon form av koppling vår målgrupp, oavsett om det rör sig om en tjänst eller produkt. Jag vill skapa partnerskap där vi får bästa utfall för samtliga involverande, ett win-win. Med Icebug så får vi en svensk klimatpositiv skoleverantör av outdoor- och orienteringsskor som täcker flera behov hos vår målgrupp, men som även används av flera löpare i landslaget. Därför är jag extra glad att vårt fina samarbete fortsätter framåt och att Icebug väljer att vara med på den häftiga resan vi gör i detta nu, säger han.

RELATERADE NYHETER

Omstarten 25manna 2022
Video: Guide till förslaget om ny distriktsindelning
Gustav Bergman, Noel Braun och Nils van der Poel med glada miner utanför stuga.
van der Poel inspirerar Orienteringslandslaget
Gruppbild med Hanna Lundberg, Karolin Ohlsson och Johanna Ridefelt.
Garmin förlänger samarbetet som förbundspartner
Fler nyheter