Martin Regborn under ett träningsläger i Idre Fjäll 2020.

Bild: Fredik Tanfara

07.12.2022

Idre Fjäll fortsätter som premiumpartner

Orientering
Lagom till jul meddelar Svenska Orienteringsförbundet att samarbetet med premiumpartnern Idre Fjäll, som man arbetat tillsammans med sedan 2015, fortsätter i tre år till.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet och skapa attraktiva erbjudanden tillsammans med det härliga teamet på Idre Fjäll. Skogen är vår—och Idre Fjälls—arena, och tillsammans erbjuder vi världens bästa idrott i Sveriges vackraste miljö, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

– Dessutom gör Idre Fjälls bredd och utbud, året runt, dem till den perfekta destinationspartnern för svensk orientering. Det ger oss en möjlighet att kunna förlägga allt ifrån stora arrangemang till ungdomsläger dit. Men även att vi kan erbjuda skräddarsydda upplägg för våra klubbar och medlemmar, anpassade för såväl glada motionärer eller familjer till den yttersta världseliten, berättar Tanfara vidare.

Från invigningen 1968 till idag har Idre Fjäll vuxit till en av Dalarnas och den svenska fjällvärldens mest uppskattade anläggningar, med en rad utmärkelser på meritlistan, bland annat som årets skidanläggning 2016/17.

– Vi på Idre Fjäll är glada och stolta att arbeta vidare med SOFT och utveckla vårt samarbete ytterligare. Vårt samarbete är en viktig del i vår framtida vision, “Idre Fjäll 2037 – en framtid närmare naturen,” säger Tommy Halvarsson, marknads- och kommunikationschef, Stiftelsen Idre Fjäll.

RELATERADE NYHETER

Sverige ställer upp med följande kvartett på söndagens stafett på Sprint-VM i Edinburgh: Hanna Lundberg, Emil Svensk, Martin Regborn och Tove Alexandersson.
Sverige ställer sylvasst stafettlag på benen
. Tove Alexandersson spurtar mot sitt 20:e VM-guld i orientering.
20:e VM-guldet för Tove Alexandersson
Martin Regborn spurtar mot VM-guld på sprinten i Edinburgh.
VM-guld till Martin Regborn – svensk succéinsats
Fler nyheter