Svensk Orientering logotyp
02.02.2022

Landshypotek Bank blir ny premiumpartner

Orientering
Landshypotek Bank ökar sitt engagemang i Svensk orientering. Efter det lyckade samarbetet med framgångssagan Hittaut blir nu Landshypotek Bank förbundets nya premiumpartner.

Sedan tidigare är Landshypotek Bank huvudpartner till friskvårdssatsningen Hittaut och förbundspartner till SOFT. Nu är ett avtal klart som innebär att Landshypotek Bank blir förbundets premiumpartner.

- Hittaut har varit väldigt bra och vi vill uppmuntra den här typen av rörelse. Vi känner oss nära målgruppen som vill vara medveten och vara ute och röra på sig, därför vill vi bygga ut vårt samarbete med orienteringen, säger Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Landshypotek Bank är specialiserad på lån till lantbrukare och skogsägare, men riktar sig även till villaägare över hela landet. Banken ägs av cirka 36 000 lånekunder inom skog och jord.
- I snart 200 år har våra ägare brukat och vårdat skog och mark. Det är ju också orienterarnas arena. Så för oss känns det naturligt att också vara med i ett större sammanhang när det gäller orientering, säger Tomas Uddin.

Från och med nu kommer Landshypotek Banks logotyp synas på landslagskläderna.

- Det känns jättekul, vi är en växande aktör för en bredare allmänhet och vi ser det här som en möjlighet för oss, säger Tomas Uddin.

Han säger också att det är roligt att följa orienteringens väg till att bli en större publiksport.

- Den resan vill vi gärna vara med på.

Från Landshypotek Bank ser man orienterare som goda förebilder och bärare av bankens varumärke.

- Det är ofta medvetna och jordnära personer som är experter på att röra sig i skog och mark, våra ägares såväl som elitidrotternas arbetsplats. Vi ser också att det finns en respekt för skog och mark bland orienterarna, säger Tomas Uddin.

Landshypotek Bank fortsätter att vara huvudpartner till Hittaut.

- För oss är det viktigt att stötta saker som finns i hela landet, gärna också utanför storstäderna. Orienteringen och Hittaut ligger oss nära på flera plan – det är jordnära, skogsnära och hela landet. Med engagemang för att fler ska vilja röra på sig utomhus, säger Tomas Uddin.

Från Svenska orienteringsförbundets sida är man väldigt glad över det utvidgade samarbetet.

- Samarbetet med Landshypotek Bank har varit fantastiskt bra sedan första dagen de klev in i Svensk orientering. Jag är oerhört tacksam och glad för deras engagemang. Jag ser fram emot ett starkt 2022 för Svensk orientering och Landshypotek Bank, säger Fredrik Tanfara, Marknads- och försäljningschef, Svenska orienteringsförbundet

Vill du bli partner till Svensk orientering, kontakta Fredrik Tanfara fredrik.tanfara@orientering.se
Läs mer om Landshypotek Bank.
https://www.landshypotek.se/

RELATERADE NYHETER

Sverige ställer upp med följande kvartett på söndagens stafett på Sprint-VM i Edinburgh: Hanna Lundberg, Emil Svensk, Martin Regborn och Tove Alexandersson.
Sverige ställer sylvasst stafettlag på benen
. Tove Alexandersson spurtar mot sitt 20:e VM-guld i orientering.
20:e VM-guldet för Tove Alexandersson
Martin Regborn spurtar mot VM-guld på sprinten i Edinburgh.
VM-guld till Martin Regborn – svensk succéinsats
Fler nyheter