Svensk Orientering logotyp
17.02.2017

Extra möjlighet att söka lediga platser på NIU i Sundsvall och Älvsbyn

Orientering
Börjar du gymnasiet till hösten och vill kombinera gymnasiestudier med en satsning på orientering eller skidO så finns det fortfarande en möjlighet till det.

Inför hösten 2017 har antagningsprocessen till NIU pågått sedan ordinarie ansökan stängde den 1 december. De flesta skolor är färdiga med antagning och de som sökt ska ha fått besked om de antagits eller ej. På två skolor finns det dock fortfarande platser lediga och vi öppnar därför upp möjligheten att söka till Sundsvall och Älvsbyn för att komplettera deras elevgrupper. 

Vill du veta mer om skolorna kan du börja med att kika på deras respektive hemsidor. Länkar hittar du via sidan med länkar till samtliga Nationella idrottsutbildningar med orienteringsinriktning. Vill du komma i kontakt med lärarna vid resepktive skola så gör du det via e-post eller telefon:

Sundsvall (orientering)
Susanne Liukkonen,  070-1835331, susanne.petersson@skola.sundsvall.se

Älvsbyn (orientering och skidorientering)
Mattias Johansson, 070-6831107, mattias.johansson@afhs.nu 
Sture Norén, 070-3722075, sture.noren@alvsbyfolkhogskola.nu

Ansökan är öppen från och med idag och fram till den 31 mars. Är du intresserad av att söka till någon av dessa orter kontaktar du Jenny Håkansson jenny.hakansson@orientering.se så får du mer information om hur du formellt ansöker. Alla som sökt RIG & NIU inför ht 2017 men inte antagits har möjlighet att söka. Även de som inte sökte NIU inom ordinarie sökperiod är välkomna att söka.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter