Svensk Orientering logotyp
26.11.2018

MTBO-planering inför 2019 – vill du också vara med?

Orientering
Den gångna helgen har SOFT:s samordningsgrupp för mountainbikeorientering haft några planeringsdagar för att blicka fram emot 2019. Flera viktiga framtidsfrågor har diskuterats och en av dem är organisation och arbetsgrupper.

Väldigt glädjande är att samordningsgruppen inför 2019 har förstärkts med två namn: Mia Eronn och Magnus Blåudd. Mias huvudfokus kommer vara ungdomsfrågor och Magnus intresseområden är inte helt klara men ser ut att luta åt arrangemangsfrågor. Och även om gruppen nu är lite större finns fortfarande plats och behov av fler.

Arbetsgrupper

Förutom samordningsgruppen bygger vi också upp en organisation med arbetsgrupper som jobbar med avgränsade frågor. Några arbetsgrupper är väl bemannade, andra behöver påfyllning och ytterligare några saknar helt bemanning. Några exempel på arbetsgrupper och frågor som behöver förstärkning är ungdom, utbildning, information och marknad.

Här hittar du en länk till kontaktsidan med samordningsgruppen, arbetsgrupper och distriktskontakter.

Är du intresserad av att bidra med din tid och kompetens så kontakta gärna någon lämplig person i samordningsgruppen.

Värdetävlingar 2019

Och som en cliffhanger kan nämnas att även programmet för Svenska cupen MTBO 2019 diskuterades, håll utkik efter en nyhet i slutet av denna vecka.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter