Nyheter

Dags för utlottning av priser igen!

Intersport Strängnäs Intersport Strängnäs
Intersport Strängnäs är juli månads prissponsor. På Intersport Strängnäs kan du hämta en Hittaut-karta och även ta din första checkpoint vid deras entré!
Kanske har du kollat in statistiken för Hittaut Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk 2021? Den visar att det nu är strax över 1000 personer som registrerat tillsammans över 35.000 checkpoints, fantastiskt! Den mest registrerade checkpointen sitter i centrala Strängnäs hos Den Lokala Maten, en annan av våra samarbetspartners.

Vi lottar som vanligt vid månadsskiftet ut priser som den här månaden ska hämtas ut på Intersport. Vi meddelar vinnarna via mail. Stort tack Intersport i Strängnäs för ert engagemang i årets Hittaut, ni är också checkpointsponsor. Kanske har du redan hittat deras checkpoint?

Några av företagen i kommunen deltar i den sk. Friskvårdsutmaningen. Hittills har fem företag/organisationer registrerat sig. Friskvårdsutmaningen är ett bra alternativ att få engagemang för rörelse och hälsa på arbetsplatsen. Att göra något tillsammans som gagnar medarbetarnas mående. Det tjänar både arbetsgivaren och medarbetarna på! Kanske är det något för ditt företag eller arbetsgivare? 

Läs mer: https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/for-foretag/


Skribent: Thomas Pettersson