Svensk Orientering logotyp
20.04.2021

Är du redo för U25-camp 2021?

Orientering
SOFT hoppas på lättnader i restriktionerna och bjuder härmed in till U25-camp ett nytt läger för juniorer och yngre seniorer där deltagarna skapar sitt individuella program utifrån ett smörgåsbord av aktiviteter.

OBS! Nytt datum för sista anmälan är 16 maj. Senarelagt från 2 maj i ursprunglig inbjudan.

Under många år har SOFT bjudit in ungdomar 13-16 år till Rikslägret för att träna och umgås med andra orienteringsungdomar. Rikslägret har varit mycket uppskattat av dem som deltagit och många har velat ha något liknande att se fram emot som juniorer. 

År 2021 bjuder SOFT in till ett liknande läger inte bara för juniorer utan även för yngre seniorer. Vi har skapat ett upplägg som bör kunna passa alla i ålder 17-25 år.  Det erbjuds övergripande två spår som vi döpt till Träning respektive Utbildning, det senare är ett nytt upplägg av Ungoteket Riks.

Deltagarna väljer spår och kombinerar det med andra aktiviteter, träning/mer träning och/eller träningstävling (det senare i regi av Idrefjällens OK). Varje kväll erbjuds det någon form av aktivitet att samlas kring för dem som vill. Vi har satt ihop ett program för både umgänge och chans till individutveckling inom orientering.

I inbjudan finner du utförlig information om lägret. Det finns två versioner av inbjudan; en i folderformat som lämpar sig för utskrift och marknadsföring (passar för föreningen att ge till sina medlemmar i åldern 17-25 år), en annan i löptextformat utan bilder som lämpar sig väl att läsas i mobil eller på surfplatta.
Inbjudan U25-camp 2021 (folder)
Inbjudan U25-camp 2021 (A4 löptext)

Med anledning av Coronaviruset kommer vi besluta senast den 17 maj huruvida detta arrangemang är genomförbart eller inte. Om det ställs in stryks alla anmälningar och inga avgifter tas ut.

Läs gärna mer om U25-camp på dess undersida. U25-camp

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter