Svensk Orientering logotyp
02.06.2020

Eldsjäl 2.0 – ett utbildningsprogram för unga ledare

Orientering
Är du mellan 18 och 25 år och ledare? Vill du utveckla ditt ledarskap? Då kanske Eldsjäl 2.0 är något för dig. I samarbete med Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna och Folkspel erbjuds nu ett utbildningsprogram för unga ledare.

Utbildningsprogrammet är på totalt 100 timmar och består av fyra träffar med sammanlagt åtta fagar. Arbete kommer också att ske på en digital plattform. Deltagarna ska även genomföra ett projekt inom sin idrott.

Utbildningen sker i ett varierat lärande över tid. Egna studier via webb varvas med de fysiska träffarna samt hemuppgifter och projektarbetet.

Starten sker med en gemensam träff i Göteborg den 27-28 augusti 2020 och avslutas i samband med Eldsjälsgalan i Stockholm i mars 2021.

Svenska Orienteringsförbundet har två platser till utbildningsprogrammet. Vi avser att ge möjlighet till en tjej och kille att vara med.

Ansökan görs till Svenska Orienteringsförbundet, lars.greilert@orientering.se, senast den 7 juni 2020. Ansökan ska innehålla ett cv och ett personligt brev där du beskriver dig själv och motiverar varför just du är en lämplig kandidat. Beskriv också din projektidé.

Frågor besvaras av lars.greilert@orientering.se

HÄR kan du läsa mer om Eldsjäl 2.0

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter