12.01.2024

Inbjudan till webbinarium - Så kan ni utveckla verksamheten med stöd från RF-SISU

Svensk Orientering
Behöver ni stöd för att utveckla er förening? Vill du som distriktsrepresentant få inspiration kring hur ni kan samverka med ert RF-SISU? Då ska du ta tillfället i akt att delta i detta webbinarium.

Till detta webbinarium har vi bjudit in gäster från Värmland för att ge konkreta exempel på hur RF-SISU och Värmlands OF samverkar kring föreningsöverskridande utbildningsinsatser. Vi berättar även om de former av stöd som RF-SISU kan bistå föreningar med.

Den 17 januari kl.19:30 är dagen och tiden för dig som vill lyssna och kunna ställa frågor. Missar du det tillfället kan du ta del av inspelningen i efterhand då den publiceras i utbildningsportalen. Varmt välkommen!

Första gången du vill delta i ett webbinarium i serien anmäler dig både till utbildningen "Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar" och till det specifika webbinarium du vill vara med på. Vill du sedan ta del av fler webbinarium så anmäler du dig till de ämnen/tillfällen du finner intressanta. Är du anmäld till serien kan du ta del av alla inspelningar från tidigare webbinarium. 

Direktlänk till serien Webbinarium - Förbundet informerar och inspirerar i utbildningsportalen.

Vill du veta mer om utbildningsportalen finns det en sida för "frågor och svar" om portalen som du når genom att klicka här.

RELATERADE NYHETER

Helsingborgssok71
Inbjudan till webbinarium – Inkludering - Världens möjlighet!
Stjärnkampen Kopiera
INBJUDAN TILL WEBBINARIUM – STJÄRNKAMPEN – VAD ÄR DET?
20240421 Diagram Medlemskap
Inbjudan till webbinarium - Verksamhetsuppföljning - så här går det för svensk orientering
Fler nyheter