Svensk Orientering logotyp
11.12.2018

JULKAMPANJ: Digitala Skogssport – hela 2019 för 250 kr

Orientering
Letar du efter den perfekta julklappen? Just nu och året ut har Skogssport ett finfint erbjudande för digitala prenumerationer. En helårsprenumeration för 2019 på den digitala tidningen med 390 kronor i ordinarie pris kostar nu enbart 250 kronor.

Sedan ett år tillbaka finns världens bästa orienteringsmagasin, anrika Skogssport även tillgänglig digitalt. Det innebära att du kan läsa tidningen i din mobiltelefon, läsplatta och/eller på datorn. Den digitala prenumeranten missar ingenting och får dessutom tidningen ett par dagar tidigare. Tilläggas bör att den digitala miljön även möjliggör bonusmaterial i form av exempelvis filmer och nyhetsklipp.

- Papperstidningen kommer inte att ersättas än på länge. Många vill fortsatt läsa tidningen i det traditionella formatet. Samtidigt finns stora vinster med webb, läsplatta och mobil; snabbheten avseende distribution, de tekniska möjligheterna redaktionellt och dessutom blir ju tidningen ständigt tillgänglig för väldigt många läsare. De allra flesta har ju en mobiltelefon i fickan, säger Skogssports redaktör Mårten Lång.

Skogssports julerbjudande - klicka HÄR - innebär alltså en helårsprenumeration på den digitala tidningen för 250 kronor (ordinarie pris 390 kronor). Erbjudandet gäller till och med 1 januari 2019.

En helårsprenumeration för Skogssport med papperstidningen hem i brevlådan, där den digitala tidningen ingår, kostar 500 kronor för ett helår.

HÄR kan du se hur våra olika prenumerationsformer ser ut och vad de kostar.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter