Nu kan du skaffa Full koll 3: "Alla kan hitta något som gör dem bättre"
16.09.2019

Nu kan du skaffa Full koll 3: "Alla kan hitta något som gör dem bättre"

Orientering
Nu är den här – Full koll 3 – svart nivå. Boken för dig som vill ta de sista avgörande stegen mot eliten. "Alla kan hitta något i boken som gör att de blir bättre", säger Gustav Bergman, en av författarna.

Har du full koll på din orientering? Det har definitivt gänget bakom boken Full koll 3 – svart nivå, som utgör sista delen i serien Full koll.

Författare är Emma Johansson, Gustav Bergman, Peter Öberg och Jenny Håkansson och boken består inte enbart av texter och bilder; filmer och övningar hittas på en tillhörande webbplats.

- Boken riktar sig till utövare och ledare på svart nivå och är ett verktyg för att utveckla orienteringstekniken genom beskrivande text, exempel, tips och övningar. Den är ett fint komplement till avsnittet Hitta rätt i Utvecklingsplanen som beskriver vad individen bör träna och varför, säger Jenny Håkansson.

När Sveriges just nu främste orienterare på herrsidan, medförfattaren Gustav Bergman, får frågan "vem ska läsa boken" blir svaret följande:

- Alla från 15 år och uppåt som vill utveckla sin orienteringsteknik! Framför allt de som inte har någon tränare som hjälper till med orienteringstekniken. Men jag är säker på att alla – även landslagslöpare – kan hitta något som gör att de blir bättre.

HÄR kan du köpa boken

HÄR nedan följer ett exempel på en övning som finns i materialet:

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter