Svensk Orientering logotyp
13.04.2022

Nya hemsidor för orienteringsföreningar

Orientering
SOFT har gjort en kartläggning över olika alternativ för våra föreningar – här är några rekommendationer.

Det finns många olika leverantörer och många olika hemsideslösningar. Det är upp till varje förening att välja hemsideslösning. Här kommer förslag på två – KanslietOnline och Zoezi.

 - Vi har fått information från RF att 338 av våra 548 föreningar har en IdrottOnline-hemsida idag. Det känns därför bra att vi nu kan stötta dessa föreningar och komma med förslag på stabila, flexibla hemsideslösningar som kan anpassas. Både KanslietOnline och Zoezi finns med bland de systemleverantörer som RF har valt att integrera och vi har haft bra dialog med dem båda och även med andra förbund och föreningar som använder KanslietOnline och Zoezi idag, säger Susanne Maarup förbundschef.

KanslietOnline

KanslietOnline tror vi kommer att passa många orienteringsföreningar, stora som små.

Förbundet har inlett ett samarbete med KanslietOnline vilket innebär 25% rabatt till våra föreningar, det kommer att finnas kopplingar mellan KanslietOnlines föreningshemsidor och nya förbundshemsidan, Eventor och eventuellt andra av SOFT:s digitala tjänster.

KanslietOnline har en enkel och bra lösning för våra föreningar och passar individuella idrotter som oss. KanslietOnline erbjuder en hemsida men även ett verksamhetssystem, med aktivitetsbokning, fakturering, betalning, gruppmail, webbshop och en app vilket gör att det skulle kunna bli en helhetslösning för en förening. Medlemssystemet är integrerat med IdrottOnline för att hantera medlemmar och LOK-stödsrapportering. Läs mer om KanslietOnlines erbjudande HÄR.

Direktlänk till KanslietOnline där ni ser priser och även gör intresseanmälan: LÄNK till KanslietOnline.

Zoezi

Zoezi MyBusiness är ett verksamhetssystem, inklusive hemsida, utvecklat av orienterare. Zoezis lösning är, utöver hemsida med BankID-inloggning, även koppling till Eventor, medlemsfakturering, bokföring, anmälning och betalning av aktiviteter och arrangemang, medlemskommunikation, LOK- & SISU-rapportering, kassahantering, öppna föreningslokalen med mobilen m.m. Med Zoezi finns en möjlighet att designa och forma både hemsida och systemet i övrigt som föreningen önskar samt att utveckla egna komponenter vid behov. Zoezi erbjuder en exklusiv rabatt om 50% till föreningar anslutna till SOFT. Läs mer här: LÄNK till Zoezi.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter