Svensk Orientering logotyp
29.10.2017

Orienteringsgalan närmar sig – rösta på dina favoriter!

Orientering
Lördagen den 11 november är det dags för den stora orienteringsgalan. Landslagsåret ska summeras och priser delas ut. Här och nu kan du rösta på dina favoriter.

Vem är årets komet? Vilket är årets lag? Vem är årets långdistansare? Vem/vilka stod för årets prestation?

2017 har varit ett år fyllt av fantastiska prestationer. Inför orienteringsgalan, som i år hålls i Kolmården, vill vi att du röstar på dina favoriter!

Omröstningen som pågår fram till den 5 november sker via Eventor. Klicka på följande länk, och tipsa gärna dina orienteringsvänner: https://eventor.orientering.se/Activities/Register/7314

Nytt för i år är att våra medlemmars röster kommer att vägas samman med hemlig jurys åsikter. Orienteringssverige i stort, det vill säga alla medlemmar, har 50 procents makt och resterande delen av inflytandet har juryn. Våra utvalda experter (som inte jobbar på Svenska Orienteringsförbundets kansli) har en stor kunskap om svensk orientering och i gruppen finns en förankring i samtliga fyra grenar.

Många frågor söker sina svar inför orienteringsgalan den 11 november, en tillställning vi planerar att direktsända på tv.orientering.se (mer info längre fram). In och rösta!

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter