Svensk Orientering logotyp
04.03.2015

Påminnelse om att betala rankingavgiften (2)

Orientering
Ordinarie tid för att betala rankingavgiften gick ut den 1 mars, men eftersom ingen information om detta gått ut på hemsidan har vi valt att förlänga med ytterligare två veckor.

Som vi gick ut med redan i oktober är det viktigt att du som elitlöpare i D/H18-21-klasserna betalar rankingavgiften om du ska få tillgodoräkna dig utlandsresultat i vinter och ha möjlighet att få springa högsta klass i de stora och viktiga tävlingarna under resten av året.

För SM med individuell start (natt, sprint, lång och medel) är det ett krav att vara rankad. Rankingen ligger också till grund för den seedning som görs i startlistan till dessa SM-tävlingar.

Rankingavgiften ligger på 250 kr per år. För att minska administrationen - och koncentrera den till innan vårsäsongen är igång mer frekvent - kommer en extra avgift om 100 kr att tas ut för beställningar som är gjorda efter den 15 mars.

Hur betalar jag?

Betalning görs via den betalfunktion som finns i anknytning till Sverigelistan.

- Direktlänk: Betala rankingavgiften

Du kan välja att betala själv eller be klubben betala. Som förälder kan du också betala genom att välja alternativet "Betala ranking för flera personer".

Det går bra att betala med så väl kort som via bankgiro. Om du väljer att betala via bankgiro, glöm inte att ange referensnumret du får i samband med beställningen.

Mer information om ranking

Allt om ranking framgår av TA 603 Anvisning för rankade som hittas under Tävlingsregler och anvisningar.

Frågor?

Har du några frågor, hör av dig till rankingansvarig på förbundet, Niklas Wrane, via niklas.wrane@orientering.se.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter