Svensk Orientering logotyp
03.10.2016

RIG i Eksjö söker specialidrottslärare

Orientering
RIG i Eksjö utlyser tjänst som vikarierande specialidrottslärare under 2017.

Vi har behov av dig som har intresse av att arbeta med ungdomar som vill satsa både på en elitkarriär inom orientering och som vill nå goda studieresultat. Du är också, tillsammans med övrig personal, en viktig person när det gäller elevernas sociala situation i Eksjö. Du kommer att arbeta med ämnet specialidrott som innebär både teori, praktik och möte med individen.

Teamet består av fyra heltidsanställda specialidrottslärare. Två av dessa kommer snart gå på föräldraledighet, en under våren och en under hösten 2017, därför söker vi nu dig som vill arbeta som specialidrottlärare tillsammans med oss.

Vi söker dig som har goda erfarenheter av att leda orienteringsträning på elitnivå för ungdomar och juniorer eller har annan likvärdig spetskompetens inom fysisk eller mental träning. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och kreativ samt engagerad i det du gör.

Som tränare ska du ha en akademisk utbildning i form av en idrotts-/specialidrottslärarutbildning eller ett akademiskt tränarprogram med kandidatexamen eller motsvarande. Lärarlegitimation ses som meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % under kalenderåret 2017 med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Eventuella frågor besvaras av:

Anna Ullman, gymnasiechef, tel. 0381-365 30

Sven-Gunnar Bergander, verksamhetsansvarig, tel. 070-286 23 76

Jenny Håkansson, SOFT, tel. 010-476 53 65

Ansökan skall vara Eksjö Gymnasium Läroverksgatan 8, 575 80 Eksjö alt anna.ullman@eksjo.se, tillhanda senast 16 oktober. Urval och kallelse till intervju kommer ske löpande under ansökningstiden.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter