Svensk Orientering logotyp
28.12.2016

Rikslägret Sommar 2017 - drar till Idre

Orientering
Rikslägret är får många ungdomar sommarens lägerhöjdpunkt. Nu är inbjudan färdig och anmälan har öppnat. Välkommen med din anmälan!

Lägret är för alla ungdomar i åldern 13  till 16 år och 2017 arrangeras lägret med Idrefjäll som bas. Det kommer erbjudas 8 träningar i härlig fjällmiljö varav några på kalfjäll och andra i björkbevuxna fjällsluttningar.

Lägret inleds på söndag eftermiddag den 25 juni (midsommarhelgen) och avslutas under fredagen den 30 juni. Inbjudan och anmälan till Rikslägret Sommar 2017 i orientering.

Utöver träningarna så blir det en äventyrsdag så som traditionen bjuder och alla deltagare får ett aktivitetskort som kan utnyttjas för bad, bowling och minigolf.

Även Rikslägret Sommar för MTBO kommer att arrangeras vid Idrefjäll och under samma dagar. Inbjudan och anmälan till Rikslägret Sommar MTBO kommer inom kort att publiceras på Riklägret Sommar MTBOs hemsida.

Äventyrsdagen, en föreläsning av hemlig gäst samt discot blir gemensamt för deltagarna oberoende av gren. Häng med till Idrefjäll på årets roligaste läger!!!

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter