Svensk Orientering logotyp
19.03.2020

Sista ansökningsdag för tävlingar 2022 framflyttad

Orientering
Sista ansökningsdag för mästerskapstävling (ej SM), nationell tävling och distriktstävling 2022 är framflyttad till 31 maj.

Nytt ansökningsdatum

Normalt är sista ansökningsdag för mästerskapstävling (ej SM) och nationell tävling 31 mars, medan det för distriktstävling är 15 maj.

Pga rådande pandemin flyttas datumet nu fram för tävlingar 2022. Nytt datum är den 31 maj. På så sätt får ni som arrangör av inställd vårtävling mer tid att planera om tävlingen ska arrangeras senare i år eller nästa år. 

Ansökan görs som vanligt i Eventor.

- Läs mer om att söka tävling 

Flyttade tävlingar i Eventor

För flyttade tävlingar i år är det viktigt att samordning sker mellan distrikten. Kontakta distriktets tävlingsansvarig om önskemål om nytt datum. Distriktets tävlingsansvarig sköter därefter samordningen.

När väl ett datum för tävlingen är godkänt läggs tävlingen in som närtävling av er som arrangör. Därefter kontaktas Eventor-supporten (se mejl nedan) som uppgraderar tävlingen till mästerskapstävling, nationell tävling eller distriktstävling.

Stöd för statusläget ”flyttad” för tävlingar finns numera i Eventor.

  • Statusläget ”flyttad” kan endast sättas av distriktets tävlingsansvarig, eller av Eventor-supporten, på samma sätt som för statusläget ”inställd”.
  • När tävlingen angetts med statusläge ”flyttad” kan du som arrangör ange tävlings-id för den nya tävlingen under ”Allmänna uppgifter”. Så snart det är angett och sparat blir en ikon med pil längst till höger i tävlingsprogrammet klickbar. På tävlingens huvudsida visas också en informationsruta med en länk till den nya tävlingen.

För uppgradering av tävling, eller hjälp och support, mejla eventorsupport@orientering.se.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter