Svensk Orientering logotyp
25.10.2016

Vill du jobba med framtidens idrott? SOFT söker motionsutvecklare

Orientering
Svenska Orienteringsförbundet intensifierar satsningen på bredd- och motion. Nu söker vi en person som kan utveckla våra motionsaktiviteter. Du som söker ska vara visionär och handlingskraftig, brinna för idrott och hälsa samt kunna marknad och sälj.

Svensk orientering har en stadig och positiv utvecklingskurva. Antalet medlemmar ökar för tredje året i rad och allt fler upptäcker att det finns många olika former av orientering.

Vi vill möta det stora intresset och nu söker vi en motionsutvecklare. Tjänsten, en tillsvidareanställning på 100 procent, handlar till stor del om att driva och utveckla svensk orienterings motionsaktiviteter Hitta ut, Naturpasset och Motionsorientering, vilka aktiverar upp emot 100 000 personer varje år. I jobbet som motionsutvecklare ingår bland annat marknadsföring, sälj och stöd till våra orienteringsföreningar. Tjänsten innefattar även ansvar för att driva och utveckla plattformen orientering.se, där vi samlar allt om orientering för utövaren, samt ansvar för pågående bredd- och motionsprojekt.

Du som söker ska vara initiativ- och idérik. Orienteringssportens potential är enorm – du ser hur vi bäst tar vara på den.

Digital kompetens och kompetens inom varumärkesutveckling och modern marknadsföring värderas högt. Likaså förmåga att inspirera och engagera.

Du kommer att ingå i en idrottsenhet med ett tiotal medarbetare som bland annat jobbar med föreningsutveckling, utbildning, tävling och barn- och ungdomsfrågor.

Ditt skrivbord kommer att stå på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Hammarby Sjöstad, men tjänsten kommer även att innebära en del resande. Svensk orientering finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare – vi tillämpar sex månaders provanställning
Heltid

Tillträde
Snarast

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-11-18 (men rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden). Ansökan med personligt brev och cv skickas till e-postadress: susanne.soderholm@orientering.se

För ytterligare information
Susanne Söderholm, förbundschef, 010-476 53 76, susanne.soderholm@orientering.se
Tomas Stenström, projektansvarig Flera- och Mera, 076-315 11 04, tomas.stenstrom@orientering.se
Lars Greilert, facklig kontakt Unionen, 0730-988 598, lars.greilert@orientering.se

Fakta om motionsaktiviteterna och orientering.se
Hitta ut – finns i dag på 18 orter och aktiverar uppemot 40 000 deltagare årligen. www.hittaut.nu
Naturpasset – det finns 400 naturpassområden och 45 000 naturpass säljs årligen. www.naturpasset.se
Motionsorientering – över 40 000 starter sker årligen, finns över hela Sverige. www.motionsorientering.se
Orientering.se – allt om orientering för utövaren. Sajten lanserades under 2016 och utvecklas fortlöpande. Inom kort ska den inkludera alla ovan nämnda motionsaktiviteter.

Svenska Orienteringsförbundet är ett av Sveriges större idrottsförbund med 600 föreningar och 82 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som O-Ringen och Tiomila. Vårt kontor ligger på Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter