Svensk Orientering logotyp
07.07.2016

Ny profil och logotyp för Naturpasset

Orientering
Naturpasset får ny profil. Först ut är mapparna och startkorten eftersom de tagit slut i butiken. Även Naturpassets logotyp har fått ett nytt utseende.

Nya orientering.se är sidan med allt om orientering för utövaren. I samband med att den skapades togs det fram en grafisk profil för svensk orienterings olika produkter. Profilen påminner om Svensk orienterings blågula logotyp med den halva orienteringsskärmen för att på så sätt behålla igenkänningsfaktorn.

För Naturpasset innebär den nya profilen en ny logotyp, se naturpasset.se. Det innebär också de mappar och startkort som tagit slut i butiken ersätts av mappar och startkort i den nya profilen.

Priset på mapparna går upp en tia, från 120 kr till 130 kr för en bunt om 50 mappar. Startkorten ligger kvar på samma pris som tidigare, dvs 50 kr för 50 stycken.

Nytt och gammalt material kan blandas

Det nya och gamla materialet får kombineras. Det betyder att om ni har kvar mappar och startkort så är det bara att fortsätta sälja dessa, även om ni också köper in och börjar sälja nya mappar och startkort.

Under För arrangör på Naturpassets hemsida finns också den nya logotypen för nedladdning.

Registrera ert område – nu med position

Det är av stor vikt att ni registrerar ert område i tjänsten Naturpassområden, om ni inte redan gjort det. Förutom ett väldigt enkelt sätt för våra deltagare att hitta områden och var Naturpasset säljs någonstans så läser nya orientering.se in informationen och presenterar den i sin kartsökfunktion Hitta orientering där alla orienteringsprodukter och aktiviteter visas på en Sverigekarta.  

Ni som redan lagt in ert område men som inte angett position för det – gå gärna in igen och gör detta så att området hamnar på rätt plats i Hitta orientering-funktionen på orientering.se.

Fler profilbyten att vänta

Även övriga produkter, till exempel Motionsorientering, kommer att få nytt utseende så småningom. Där är dock inte läget lika akut som med Naturpasset där nya mappar och startkort behövdes. Mer information kommer inför säsong 2017.

Frågor

Ställs till Linnea Claesdotter via linnea.claesdotter@orientering.se.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter