Svensk Orientering logotyp
28.06.2024

Nya versioner av regelverk och stöddokument 1 juli för nedladdning

Orientering
En ny version av regelverket för OL är publicerad och kan laddas hem från vår filarea. Det träder i kraft den 1 juli 2024. Även stöddokumentet om klassindelning är uppdaterat med nya namn för de öppna klasserna. I tillägg finns nya utkastversioner av regelverken för SkidO respektive MTBO.
Ladda ner dokumentenDe nya versionerna laddas ner från vår filarea, under Tävla >> Dokument & stöd: Regelverket respektive Tävla >> Dokument & stöd: Stöddokument & filer.

Direktlänkar: 
Läs mer om innehålletMer om innehållet går att läsa om i tidigare nyhet på denna länk.  
Övergångsperiod till 1 januari 2025De nya versionerna av regelverk och tillhörande stöddokument gäller under en övergångsperiod fram till den 1 januari 2025. Det betyder att de nya versionerna ska följas, men att de tidigare versionerna får följas i de fall det inte är praktiskt möjligt att följa de nya versionerna.
Utkastversioner av regelverken för SkidO och MTBORegelverket för SkidO är också uppdaterat. Det träder i kraft först den 1 oktober 2024, men finns publicerat i en utkastversion som kan laddas ner från filarean.

Detsamma gäller regelverket för MTBO som just nu är ute på remiss. En officiell version kommer att publiceras inom kort. Så länge finns möjligheten även där att ladda ner en utkastversion.

Båda dokumenten nås från vår filarea, under Tävla >> Dokument & stöd: Regelverket.

Direktlänkar: 
Frågor och synpunkterFrågor om dokumenten mejlas till Niklas Wrane, regelansvarig på SOFT, på niklas.wrane@orientering.se.

Även synpunkter på utkastversionerna för SkidO och MTBO tas tacksamt emot av Niklas.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter