Svensk Orientering logotyp
29.01.2019

Planerat driftstopp för Eventor onsdag förmiddag

Orientering
Under onsdag förmiddag (30/1) kommer Eventors servrar att uppgraderas till nyare versioner. Stoppet inleds klockan 6.00 och förväntas pågå fram till senast 12.00. Under dessa timmar är Eventor inte möjligt att nå.

Det betyder att du varken kan anmäla dig till aktiviteter eller läsa information som exempelvis tävlings-PM, anmälningslistor, start- eller resultatlistor.

Även om det alltid finns arrangemang som påverkas av ett stopp så tror vi att påverkan blir minimal. Det är lågsäsong, sett till antalet tävlingar i Eventor totalt, och stoppet är planerat till förmiddagen. Motionsarrangemang under förmiddagen använder inte Eventor under den tiden och för vintercuperna kvällstid är Eventor förhoppningsvis uppe igen i god tid.

Information till dig som arrangör

Vid behov, lägg en kopia av inbjudan och tävlings-PM på er klubbs hemsida (eller annan webbplats), samt även startlista (om sådan finns).

Om ni har anmälda deltagare till tävlingen och ni anser det behövs, skicka mejl till alla dessa via kommunikationstjänsten i Eventor (nås via Redigera >> Kommunikation) och hänvisa till den här nyheten, samt informera om hur er tävling hanteras.

Rapportera gärna in fel

När installationen väl är klar kan Eventor återigen nås och den nya versionen är förhoppningsvis på plats.

Rent utseendemässigt är det ingen skillnad mot tidigare. Däremot kan det förekomma följdfel av uppgraderingen. Här vore vi tacksamma om dessa rapporteras in till Eventor-supporten på eventorsupport@orientering.se.

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter