Kul att du testar nya orientering.se! Hittar du något som ser konstigt ut, rapportera det här!

Junior & senior

Här kommer vi sprida information och goda exempel på arbetet kring junior- och seniorverksamhet, på alla plan, från nyrekrytering till världselit!
Först ut är sommarens Riksläger junior/senior uppe på Idre Fjäll. Inbjudan kommer vecka sex men en liten teaser kommer här:

RIKSLÄGER junior/senior är ett läger där det finns något för ALLA. Du kan välja att utbilda dig under veckan kombinerat med egen träning eller andra aktiviteter som Idre Fjäll erbjuder. Du kan också välja att enbart träna och tävla hela veckan plus Idre Fjälls utbud såklart.

SPÅR 1 - UTBILDNING & TRÄNING
Väljer du utbildning på förmiddagarna möts du av unga men rutinerade utbildare. Det finns tre inriktningar att välja mellan; Kartritning, Banläggning samt Ledarskap/barnträning. Du väljer en och samma inriktning för hela veckan. På eftermiddagarna finns tid till träning och andra aktiviteter som erbjuds på Idre Fjäll.


SPÅR 2 - TRÄNING & TÄVLING
Väljer du att träna och tävla under veckan finns det olika övningar för både orientering och MTBO. Ansvariga för träningsdelen är Thomas Landqvist (förbundskapten juniorlandslag) och Sofie Landqvist (RIG-tränare). De finns på plats hela veckan som stöd och bollplank. Du har också möjlighet att tävla SM Ultra och Idrefjällens OK:s 3-dagars.

Håll utkik efter inbjudan som kommer här samt i Svensk orienterings sociala medier - anmälan 28 april!