Stjärnkampen

Nyheter

Välkomna på livesändning!

Livesändning stjärnkampen Livesändning stjärnkampen
Tisdagen den 2 februari kl.19.00 livesänds vinstdragning av förstapriset. Sändningen sker på Stjärnkampens Instagram-konto @stjarnkampen.

Första säsongen av Stjärnkampen börjar lida mot sitt slut. Sista dag för att registrera uppdrag är söndag den 31 januari. Efter avslutad säsong omvandlas alla registrerade uppdrag till en lott i ett lotteri där alla har chans att vinna men ju fler registrerade uppdrag desto större sannolikhet. Högsta vinsten är ett besök från ambassadörerna och landslagslöparna Karolin Ohlsson och Simon Imark. 


Livesändning

Tisdagen den 2 februari kl.19.00 livesänds vinstdragning av förstapriset. Sändningen sker på Stjärnkampens Instagram-konto @stjarnkampen. Deltar gör Moa Olsson, Barn- och ungdomsutvecklare, Sara Malmborg, journalist på Skogssport samt Simon Imark och Karolin Ohlsson. Vi kommer att prata kort om säsongen som varit men framför allt kommer Simon och Karolin  berätta om sitt tränings år och sin tid som ungdom. Avslutningsvis dras vinnarna av besöket. Sändningen kommer att spridas i övriga kanaler efteråt för de som vill se i efterhand eller som inte har tillgång till Instagram. 

Skribent: Moa Olsson