Svensk Orientering logotyp
16.08.2021

Driftstörningar i Eventor – det här kan du göra som deltagare eller arrangör

Orientering
Eventor har drabbats av driftstörningar under sensommaren, vilket medfört att Eventor stundtals gått trögt och ibland varit oåtkomligt. Medan SOFT arbetar för att hitta en lösning finns det saker du kan göra som deltagare eller arrangör.

Eventor har drabbats av driftstörningar under senare delen av sommaren, ofta på helger och speciellt under söndagskvällar. Den typ av störning vi ser är ny och har inte uppstått tidigare. Däremot medför den som tidigare att Eventor stundtals är svårt att nå och ibland till och med inte går att nå alls.

SOFT försäkrar att allt görs för att hitta en lösning på problemen.

Tills problemen är lösta uppmanar vi arrangörer att, om möjligt, senarelägga sista anmälningsdag en dag så att den inte ligger på söndag kväll då många är inne och läser resultatlistor efter helgens tävlingar. Vi uppmanar också arrangörer att inte ta ut efteranmälningsavgift om Eventor varit svårt att nå strax före ordinarie anmälningsstopp.    

Till dig som deltagare uppmanar vi att vara ute i god tid med anmälan till tävlingar. Om du inte kan anmäla dig den vanliga vägen via Eventor, ta direktkontakt med arrangörsklubben och hör om det går att anmäla sig den vägen.

Återigen beklagar vi de olägenheter det här medför och återigen garanterar vi att vi gör vad vi kan för att hitta en lösning så snart som möjligt.

Vid frågor eller synpunkter, kontakta i första hand Eventor-supporten på eventorsupport@orientering.se.

Länk till Eventor:
- Eventor 

RELATERADE NYHETER

Kartritare med ritplatta i fält
Grundutbildning för kartritning 2024
2023 Färgsynnedsättning Protanopi Deuteranopi
Projekt Färgseende avslutat
2023 Grundutbildning Kartritning Vara Föreläsning Joel Börjesson
Inbjudan öppnad till Kartkonventet 2024
Fler nyheter