Stjärnkampen

Mer om Stjärnkampen

Regler

Stjärnkampen syftar till glädje, gemenskap och utveckling för såväl individen som gruppen. Vi ber er därför att handla med sunt förnuft och fair play för att alla ska få en bra upplevelse av detta koncept!

Första säsongen av Stjärnkampen startar den 1 September 2020 och avslutas den 31 januari 2021. 

För att skapa ett konto måste du vara ledare i en förening.Ledaren ansvarar för att registrera lagets uppdrag. För att ett uppdrag ska räknas som genomfört krävs att gruppen har utfört uppdraget enligt instruktionerna. Självklart är varje uppdrag anpassningsbart för att alla individer i gruppen ska kunna delta men det är viktigt att huvuddragen i uppdraget genomförs samt att syftet uppfylls. Ledaren förväntas se till fair play, missköts detta kan ledaren bli bortplockad som administratör i Stjärnkampen. Ledaren laddar upp ett bildbevis för varje genomfört uppdrag. Det är ledarens ansvar att innan publicering få ett godkännande av personerna på bilden. Om barn under 18 år förekommer på bilden behövs föräldrars godkännande. 

Efter avslutad säsong omvandlas alla insamlade stjärnor till lotter i ett lotteri. Högsta vinsten i lotteriet är ett besök av landslagsstjärnorna Karolin Ohlsson och Simon Imark under våren 2021. Det vinnande laget, landslagsstjärnorna och SOFT bestämmer gemensamt en lämplig dag för besöket. 

Ambassadörer


Karro - profilbild.jpg

Karolin Ohlsson

Svenska landslaget i orientering

Erik Blomgren - profilbild

Erik Blomgren

Svenska landslaget i skidorientering

Marit Wiksell - ambassadör.jpg

Marit Wiksell

Svenska landslaget i precisionsorientering

Simon Imark

Simon Imark

Svenska landslaget i orientering

Linn Bylars

Linn Bylars

Svenska landslaget i mountainbikeorientering

Boost + vit platta bakom

Månadens uppdrag

Varje månad utmanar ambassadörerna er på ett uppdrag.